Flipkart Daam Sahi Hai Answer Today’s (07 August 2021)

Flipkart Daam Sahi Hain Quiz Answer 

Daam Sahi Hai Flipkart Answers, Today Flipkart Daam Sahi Hain Quiz, 07 August Flipkart Daam Sahi Hain Answers – Hello friends, Hope you have won many awards in the Kya Bolti Public Flipkart Quiz. Today we have once again brought Daam Sahi Hain Quiz on Flipkart App in which you can win exciting rewards by giving correct answers.





About Flipkart Daam Sahi HaiIt is a video-based quiz hosted by two anchors (Himani and Pranav). In between the 4-5 minute videos, contestants will be asked a total of 3 questions, in which everyone can win a prize if given the correct answer.

Today’s Rewards For Daam Sahi Hain Quiz

Quiz Name  Rewards
S2E93: Designer Cutlery Rs 100 Flipkart Gift Voucher
Mivi Bluetooth Headset For 1 Winner
SuperCoins For Remaining Winners
Join Our TELEGRAM Channel to Get Quiz Answer Daily

How To Participate in Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

  • First of all, you have to open the Flipkart app.
  • Click on the Video section which is located on the right.

  • Now click on the Play button to start the quiz.

  • In the middle of the video, two choices of 3 questions will be shown on the screen, in which you will win by choosing all the correct options.

Daam Sahi Hain Reward Proof






Flipkart Daam Sahi Hain Quiz Answer 07 August 2021

Question 1- what is the combined MRP of Indian art villa 1l water brass designer jug pitcher and drupeswan duck shape steel cutlery

answer: 6594

Question 2- slide to guess the MRP of gadget deals heavy-duty adjustable phone stand holder?

answer: 999

Question 3- fill in the missing digits the MRP of sony PlayStation move twin pack motion controller is 19

answer: 10990

Must Check:


Flipkart Daam Sahi Hai 06 August Quiz Answers

Q1. Slide to guess the MRP of shiva pizza pan
ans: 25000

Q2. The brand Peter England originated in which country
ans: England

Q3. The map of Samsung 24 inches curved full HD led backlit VA panel gaming monitor is 22355
ans: False


Flipkart Daam Sahi Hai 05 August Quiz Answers

Q1. Slide to guess the MRP of Fastrack UV Protection Aviator Sunglasses.
Ans: ₹1299

Q2. What is the combined MRP of Livpure Smart Memory Foam Neck Pillow and Salomon X Ultra 3 Waterproof Hiking and Trekking Shoes?
Ans: ₹17498

Q3. The MRP of Milton Tasty Lunch 4 Combo with Bottle 4 Containers Lunch Box is less than ₹ 500.
Ans: False


Flipkart Daam Sahi Hai 04 August Quiz Answers

Q1. Is the MRP of Remington S9600 Silk Hair Straightener greater than or less than ₹4,500?
Ans: Greater than ₹4500

Q2. Fill in the missing digits. The MRP of Royal Finish Nivora Solid Wood Bar Cabinet is ₹ 5 _ _ _ 9.
Ans: ₹555599

Q3. Is the Omron MC-246 Thermometer water-resistant?
Ans: Yes


Flipkart Daam Sahi Hai 3 August Quiz Answers

Q1. Fill in the missing digits the mrp of delie klom santos engineered wood computer desk is 8

Ans: 8159

Q2. is the MRP of yale ydm4109 smart door lock greater or less than 15990

Ans: greater than 15990

Q3. what product am I?

Ans: nike nk football shin guard


Flipkart Daam Sahi Hai 2 August Quiz Answers

Q1. which of these speakers fits under the budget of 3299

Ans: jbl go+ portable bt speaker

Q2. DOES The atomeberg Ufficio 1200 mm bldc motor with remote 3 blade ceiling fan have an inbuilt sleep mode

Ans: YES

Q3. IS the MRP of sunflame LPG gas stove nova 3b bk aluminum manual gas stove greater or less than 9999

Ans: less than 9999


 

Flipkart Daam Sahi Hain Quiz – Season 1

E103 Watch Accessories Answer:

Question 1. What is The Correct MRP of a Multi-Function Color Printer?
answer: Less Than 15000

Question 1. What is The Correct MRP of the Fossil Greenville Messenger Bag?
answer 25495

Question 1. Is The Correct MRP of The Realme Band Yellow Strap 3500?
answer: No


E102 Mixer & Grinders Answer:

Question 1.What is The Correct MRP Of KitchenAid Power Plus Juicer Mixer Grinder?
answer: Less Than 50000

Question 2. What is The Correct MRP Preethi Iconic Wet Grinder
answer: 8999

Question 3. What is the Correct MRP of SHIVA Pizza Pan?
answer: 25000


E101 Disney Tales Answer:

Question 1. What is The Correct MRP of Disney THe Jungle Book Figures?
answer: 8498

Question 2. Who Am I?
answer: Teddy

Question 3. Is The Correct MRP Of The Children’s Place Full Sleeve Self Design Baby Girls Casual Jacket is 3799?
answer: YES


E100 Premium Laptops Answer:

Question 1. What is the correct MRP of the Microsoft Surface Pro 6 Crore i7 8th Gen Laptop?
answer: Less than 1,50,000

Question 2. Who am I?
answer: Air Cooler

Question 3. Is the correct MRP of Panasonic MK- MG1500 1500 W Hand Blender 20000?
answer: No


E99 Home Fitness Needs Answer:

Question 1.What is the correct MRP of Shiva Skepl – ZOTPC Induction Cooktop?

answer – 50000 or more

Question 2.Which product will come in the price range of 15000-20000?

answer – Dolphy Rubber Dumbbell

Question 3.What is the correct MRP of PMR Ultimate Knee Support?

answer – 16990


E98 16 Smart Lock Quiz Answer:

Question 1. What is the correct MRP of geek smart door lock?

answer – 27999

Question  2. What is the MRP of light decor uplight wall lamps?

answer – 7700

Question  3. What is the correct MRP of models XXL wall stickers?

answer – Less than 20000




Must Read: Fill Surveys & Get Free Flipkart & Amazon Vouchers | i-Say Reward

Terms & Conditions

  • Each winner will be notified via an app notification and an email.
  • Users who receive all three answers correctly will be declared winners.
  • The reward will be credited to the user’s account on or before 31 May 2020
  • SuperOn will be given to the users only after logging on to the Flipkart app.
  • Other prizes such as Flipkart e-gift vouchers will be transferred to the winners.
  • Users who answer Daam Sahi Hain Quiz correctly, where they get a chance to earn a reward.
  • Paytm cash prizes will be awarded to the winners on the mobile number registered with Flipkart.
  • Winners of smartphones, shopping vouchers, and other prizes will be decided by lucky draws who have given correct answers in Today’s Daam Sahi hai quiz.

Leave a Comment